BESTELFORMULIER

Vul onderstaand formulier in en geef aan hoeveel exemplaren u wilt bestellen. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail. Na betaling wordt per ommegaand de bestelling per post verstuurd.

Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Telefoonnummer*
Email*
Het boek Het Heilige Beest is nu verkrijgbaar voor € 42,00

Het Heilige Beest

Een hart dat overloopt van passie voor karper. Een gevleugelde pen, gedrenkt in zoet water. De gave om een lezer mee te zuigen in een prachtig verwoord verhaal. Drie belangrijke kenmerken voor een visser die boeken pleegt. Alijn bezit ze godzijdank alle drie, en dat proef je opnieuw en overduidelijk in zijn vierde pennenvrucht: ‘Het Heilige Beest’

Dit boek neemt de draad op waar ‘Karper en Andere Muzen’ hem achterliet. Het verstrijken der jaren heeft duidelijk geen vat op de drive die Alijn, vissend op de meest tot de verbeelding sprekende zoetwatervis van onze contreien, van heinde naar verre stuurde. Van Limburgse grindbodem naar Vlaamse zandgrond en terug. Van mystieke Scheldemeanders tot verborgen pareltjes aan de andere kant van de taalgrens. Van Duitse, amper bewandelde paden naar het nog steeds immens tot de verbeelding sprekende Rainbow Lake. Dompel je onder in dit boek en herbeleef het mee, alsof je je aan ‘s mans zijde waant.

‘Het Heilige Beest’ is een ode aan een levenswandel, aan een grenzeloos verlangen naar de waterkant. Aan de rijke Nederlandse taal, dubbele bodems en subtiele humor. Aan het nageslacht ook, want ooit zal het kleine mannetje van nu, vol fierheid het oeuvre van zijn vader ter hand nemen.

 Het mag na al die jaren duidelijk zijn dat Alijn niet alleen een begenadigd visser is. Hij is tevens één van de weinige vissende woordkunstenaars die een blijvende voetafdruk nalaat in de Nederlandstalige karperliteratuur en in de ziel van menig lotgenoot. Ik ben zelf alvast blij dat ik me een vierde keer heb laten raken. En of het ‘raak’ was!

Tijd voor wierook, goud en mirre. Het Heilige Beest is geboren...

Mark Hoedemakers

 

(Alleen verkrijgbaar in het Nederlands)

Het boek Het Heilige Beest is nu verkrijgbaar voor € 42,00