BESTELFORMULIER

Vul onderstaand formulier in en geef aan hoeveel exemplaren u wilt bestellen. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail. Na betaling wordt per ommegaand de bestelling per post verstuurd.

Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Telefoonnummer*
Email*
Het boek Vliegvis- en vliegbindtrucjes is nu verkrijgbaar voor € 40,00

Vliegvis- & vliegbindtrucjes

Voor je ligt een tipboek waarin allerlei ideeën zijn opgenomen die handig zijn voor het binden van verschillende kunstvliegen. Het kan een handleiding zijn voor hen die nog niet zo lang geleden de eerste stappen hebben gezet op het ‘vliegbinderspad’. Op diverse pagina’s kom je verschillende kunstvliegen tegen die je na kunt binden. Ze zijn opgenomen in een index.
Vliegvissen is een prachtige hobby en een schitterende manier om vis te vangen. Het wordt beschouwd als een van de meest elegante wijze om een vis te vangen. Daarbij gaat het niet alleen om de knikkers, maar ook om het spel. Met andere woorden, de vis is wel belangrijk, maar eigenlijk een onderdeel van het spel. Als een vis bedot wordt en gevangen aan een zelfvervaardigde imitatievlieg, is de cirkel rond en dat maakt het spel compleet. Vliegbinden hoort dus bij het vliegvissen en kan als een verlengstuk daarvan worden gezien. Net zoals bij veel zaken, moet in het begin een aantal handigheden en foefjes geleerd worden. Dat maakt het binden alleen maar leuker en het is ook de bedoeling van dit boek om daarbij behulpzaam te zijn.
De auteurs denken dat dit boek een handig naslagwerk kan zijn voor uren aangenaam bezigzijn en hopen dat de lezer er veel plezier aan zal hebben.

Wim Alphenaar - Erik van den Hoek - Ad Swier

(Alleen verkrijgbaar in het Nederlands)

Het boek Vliegvis- en vliegbindtrucjes is nu verkrijgbaar voor € 40,00